Berryburst

2019-03-06

Det mycket folkkära slotsspelet Starburst har fått en gedigen uppföljare i form av färgstarka och lukrativa bär som är sprängfyllda med potentiella saftiga vinster under det lämpliga namnet Berryburst.

Här är det alltid 5 saftiga hjul med 3 symboler per hjul som får snurras varje spelrunda där du har chansen att vinna upp till hela 3000x gånger din insats! Du har hela 10 insatsnivåer at välja mellan vilket ökar hur mycket du satsar och ger dig upp till max 2000 kr att satsa om du vill det.

Så spelar du Berryburst

Sättet Berryburst betalar ut vinster på till skillnad från många andra slags slotsspel är att istället för att vinna på någon särskild satsad vinstlinje så används något som kallas ”Cluster Pays” vilket betyder att närintilliggande symboler av samma slag leder till en vinst.

I detta fall så vinner du när sex eller fler av samma symboler ligger nära intill varandra. Vilken frukt det blir spelar ingen större roll förutom att de kan ge dig olika stora vinster beroende på vilken frukt. Du har även en ”WILD”-symbol att gotta dig med vilket är ett gyllene ”W” inristat på vad som ser ut att vara en guldfärgad isbit.

Hursomhelst så slutar inte det roliga där: du har även så kallade ”expanderande WILD-symboler” vilket betyder att WILD-symboler som dyker upp kan expandera för att täcka hela hjul vilket betyder att du ökar vinstchanserna i Berryburst. Denna exklusiva spelfunktion inträffar vid början av Re-Spin-funktionen i slotsspelet.

Dessa ”frukter” betalar bäst i Berryburst

Vilka frukter vill du då helst snurra fram för att kunna vinna så mycket som möjligt samt även 3000x gånger din insats? Jo, följande, från mest till minst betalar bäst i slotsspelet Berryburst:

  • Jordgubbar
  • Apelsinklyftor
  • Körsbär
  • Limeskivor

Sedan är det massa övriga symboler som du inte riktigt vill bry dig så mycket om såsom hjärta, spader och ruter i olika färger. Kom ihåg: ju fler av samma symbol nära varandra leder till en vinst, och ju fler, desto saftigare vinst!

Börja spela Berryburst här idag

Besök nätcasinot Videoslots om du vill prova på spelet redan nu med chansen att vinna upp till 3000x gånger din totalinsats! I skrivande stund får du även 100 % bonus upp till 2000 kr + 10 freespins efter du har registrerat dig och gjort din första insättning som nyregistrerad spelare!

Med detta innebär att du kan sätta in 2000 kr och spela för 4000 kr, alltså, ”dubbla din insättning”. Hela 10 freespins innebär 10 gratisrundor på utvalt slotsspel. Vi önskar dig mycket spelglädje på sidan nu!