Stacks of Pearls

2019-10-11

Tillåt oss få introducera den senaste enarmade banditen som vi har öppnat upp ögonen för vid namn Stacks of Pearls där en x27 vinstmultiplikator väntar för den som slåss om de riktiga pärlorna. Förra gången pratade vi om det trevliga slotsspelet Mega Rise och nu ska vi däremot prata om några riktiga pärlor.

Stacks of Pearls re-spins bonus

Låt oss börja med simpla saker som upplägget i Stacks of Pearls. Du har 5 hjul med 3 rader per hjul och du kan satsa mellan 0,40 upp till max 120 spelkrediter per snurr. Det enda som går att justera är just insatsens storlek. Du kan varken ändra antalet myntvärdet eller insatsnivån, det vill säga, antalet mynt med samma bestämda myntvärde. Insatslinjerna går inte heller att justera (det finns 30 fasta vinstlinjer).

Du klickar eller trycker på snurrknappen som är längst nere åt höger i Stacks of Pearls så får du se om du vinner eller inte den givna rundan.  Vad som kommer att göra spelet riktigt spännande är den magiska pärlsymbolen som kan dyka upp – endast på hjulen 2, 3, och 4 – då det kan dyka upp på två olika sätt:

  • Som en blank pärla (en vanlig bonussymbol).
  • Som en wildpärla (en vanlig WILD-symbol).

Hur kan du då få re-spins bonus i Stacks of Pearls? Snurra fram 2 eller 3 staplar av pärlsymbolerna så kan du vinna 5 respektive 7 spel där de aktiverade hjulen sedan blir låsta med staplade pärlor. Nu kan du få upp till 7 re-spins genom att en tredje pärlstapel snurras fram.

Så fungerar vinstmultiplikatorerna i Stacks of Pearls

Pärlbonusen som kommer från wildpärlorna kan ge upphov till vinstmultiplikatorerna x2 och x3. Vad detta betyder är att dina eventuella vinster således kan multipliceras med 2 respektive 3. Den högsta sammanlagda vinstmultiplikatorn i spelet är x27 eller ”27 gånger din vinst”.

För övrigt så är det inget svårare än så här. Du kan spela Stacks of Pearls på casino Videoslots – bara följ via bildlänken nedan! Detta nya slotsspel är simpelt men rysligt spännande också. Du kommer att finna dig att vilja snurra mer och mer på grund av hur snabbt det går att spela och hur lätt det är att justera insatsen.

Ha det så roligt med nysläppta Stacks of Pearls!

Spela Stacks of Pearls på Videoslots!